Перейти до змісту
Elucidário Madeirense Головна
Стаття № 2344 Птах Т. II · с. 680

Чорний дрізд (Turdus merula)

Оригінальна назва: Melro Preto (Turdus merula)

Чорний дрізд — місцевий птах Мадейри, що гніздиться на невеликих деревах і бананових рослинах; він залітає на Порту-Санту, але там не розмножується.

Птах родини дроздових, корінний для Мадейри; влаштовує гнізда на невисоких деревах, бананових рослинах тощо. Кладка яєць зазвичай відбувається у травні та червні. Його знаходили на Порту-Санту (Свята гавань, Porto Santo), але на цьому острові він не розмножується. Самці вирізняються гучним і приємним співом. У чорного дрозда іноді бувають білі плями.

Згадані місця
На аркуші M

Нещодавно переглянуті

    Тут з’являться сторінки, які ви читали.